• 1
  • 2
  • 3
  • 4

BRA ATT VETA

Jag använder det befintliga ljuset, dagsljuset, och kompletterar ibland med dagsljuslampor. Jag använder alltså inte blixtar.

 

Innan fotograferingen skriver vi avtal på hur bilderna får användas. Jag blir väldigt glad om jag får använda bilderna i min marknadsföring, och om ni godkänner detta får ni en första smygtitt på en eller ett par bilder via min Facebooksida och Instagram inom några dagar efter fotograferingen. 

 

Inom 14 dagar efter fotograferingen lägger jag upp de bästa bilderna i ett lösenordsskyddat webbgalleri där ni sedan i lugn och ro hemifrån kan välja vilka bilder ni vill beställa. Bilderna i webbgalleriet får inte kopieras och användas. Galleriet ligger på webben i 14 dagar. 

 

När ni valt bilder/produkter skickas faktura via e-post. Leverans sker sedan ca 3-6 veckor efter betald faktura. Era produkter hämtas sedan i studion (USB-minne och små printar kan skickas).  

 

Om ni har svårt att välja produkter, hör av er så kan vi boka en tid i studion där ni kan se, känna och klämma på alla produkter. 

 

Jag sparar era bilder i minst fem år efter fotograferingstillfället och ni kan när som helst göra en efterbeställning. Det är då den aktuella prislistan som gäller. 

 

Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra prislistan. Du som redan bokat behåller givetvis det pris som angavs vid bokningstillfället. 

 

Studion ligger på Rännövägen 2 i Matfors som ligger två mil väster om Sundsvall.

 

Godkänd för F-skatt.

 

Om du har några frågor, eller om du gillar min bildstil och vill boka en fotografering, kontakta mig här.

 

bra att veta studio fotograf fotografering barnfotograf matfors sundsvall