• 1
  • 2
  • 3
  • 4

BRA ATT VETA

I studion använder jag det befintliga ljuset, dagsljuset, och kompletterar ibland med dagsljuslampor. Jag använder alltså inte blixtar.

 

Innan fotograferingen skriver vi avtal på hur bilderna får användas. Jag blir väldigt glad om jag får använda bilderna i min marknadsföring. 

 

Inom 14 dagar efter fotograferingen lägger jag upp de bästa bilderna i ett lösenordsskyddat webbgalleri där ni sedan i lugn och ro hemifrån kan välja vilka bilder ni vill beställa. Bilderna i webbgalleriet får inte sparas/kopieras. Galleriet ligger på webben i 14 dagar.

Samtidigt som ni får tillgång till ert galleri skickar jag faktura på fotograferingsavgiften.

 

När ni valt bilder/produkter skickas faktura på er beställning och leverans sker sedan ca 3-6 veckor efter betalda fakturor. Era produkter hämtas sedan i studion.  

 

Jag arkiverar era bilder i minst ett år efter fotograferingstillfället och ni kan när som helst göra en efterbeställning. Det är då den aktuella prislistan som gäller. 

 

Jag förbehåller mig rätten att när som helst ändra prislistan. Du som redan bokat behåller givetvis det pris som angavs vid bokningstillfället.

 

Jag reserverar mig för att vissa produkter kan utgå.  

 

Studion ligger på Centrumgatan 30 i Matfors som ligger två mil väster om Sundsvall.

 

Godkänd för F-skatt.

 

Om du har några frågor, eller om du gillar min bildstil och vill boka en fotografering, kontakta mig här.